Θειικό αμμώνιο καπρολακτάμης βαθμού

Θειικό αμμώνιο καπρολακτάμης βαθμού
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ψάχνετε για χαμηλή τιμή αλλά υψηλής ποιότητας θειικό αμμώνιο καπρολακτάμης βαθμού από μία από τις ανταγωνιστικές Κίνα καπρολακτάμης βαθμού λίπασμα θειικό αμμώνιο, θειικό αμμώνιο λίπασμα καπρολακτάμης βαθμού, καπρολακτάμης θειικό αμμώνιο κατασκευαστές και προμηθευτές ή ένα τέτοιο εργοστάσιο; Αυτό πάντα εδώ και σε περιμένω.

Θειικό αμμώνιο λίπασμα καπρολακτάμης βαθμού
Γρήγορες λεπτομέρειες:
Ταξινόμηση: αζωτούχου λίπανσης
Άλλα ονόματα: αμμώνιο θειικό
Τόπος καταγωγής: Shandong, Κίνα
Πρότυπος αριθμός: GB535-1995
Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική
MF: (NH4) 2ΕΤΣΙ4
CAS ΑΡΙΘ.: 7783-20-2
Τόπος Origin:China(Mainland)
NO EINECS: 231-984-1
Μοριακή μάζα: 132.14 g/mol
Κώδικας HS: 3102210000

Εφαρμογή:
Χρησιμοποιείται ως λίπασμα, εφαρμόζεται σε μια ποικιλία εδάφους και των καλλιεργειών χρησιμοποιούνται στην κλωστοϋφαντουργία, δέρμα, ιατρική, και ούτω καθεξής κυρίως χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη της ΑΝΆΜΕΙΞΗΣ NPK

Βαθμού καπρολακτάμης θειικό αμμώνιο περιγραφή του προϊόντος:
Itams:Standard
Εμφάνιση: λευκή κρυσταλλική
Άζωτο: 21% min
Moisture:0.2%Max
Ελεύθερο οξύ: 0.03max
Σημείωση αποθήκευσης: Αποθήκευση σε μια cool、well-αερισμένη περιοχή, μακριά από τη φωτιά, πηγή θερμότητας, αποφύγετε που συνδυάζοντας θειικό αμμώνιο με ουσία οξύ και αλκαλίων όταν αποθηκεύονται. Αποθηκευτικοί χώροι πρέπει να είναι με το σωστό υλικό για διαρροή περιεχόμενο. Αυτό εύκολα να αποσυντεθούν δηλητηριώδη καπνό όταν θερμαίνεται.
Όροι πληρωμής: L/C T/T
Δείγμα: Δωρεάν δείγματα, εμπορευματικών μεταφορών στο πλευρό σας

Συσκευασία και διανομή:
Συσκευασία Λεπτομέρειες: σακούλες των 50kg / 1000kg/τσάντες. Συσκευασίας, με παλετών ως ειδικό αίτημα του αγοραστή. Καλύτερη εξυπηρέτηση μετά από την αποστολή με ηλεκτρονικά ταχυδρομεία. Φορτία φωτογραφία πριν και μετά τη φόρτωση σε δοχείο.
Στοιχεία παράδοσης: εντολών αποστολής κατάστημα σε ένα δροσερό 、 καλά αεριζόμενο χώρο, μακριά από τη φωτιά, πηγή θερμότητας, αποφύγετε το συνδυασμό θειικό αμμώνιο με ουσία οξύ και αλκαλίων όταν αποθηκεύονται. Αποθηκευτικοί χώροι πρέπει να είναι με το σωστό υλικό για διαρροή περιεχόμενο. Αυτό εύκολα να αποσυντεθούν δηλητηριώδη καπνό όταν θερμαίνεται.

Μας έννοια:
1. πελάτης είναι πρώτη, προσπαθούμε να φέρει το μέγιστο κέρδος στους πελάτες μας και μοιραζόμαστε μόνο μικρό
2. αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό
3. ποιότητα πολιτισμού είναι η ζωή μας
4. μεγάλο αίσθημα ευθύνης

Εξεταστική