Θειικό αμμώνιο: Επωφεληθείτε οικολογική σταθερότητα

Στις 11 Δεκεμβρίου, η σταθερή αγορά θειικού αμμωνίου. Shanxi αμμώνιο εκτεταμένη τιμή 500 ~ 550 γιουάν (t τιμή, το ίδιο παρακάτω), σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, αυξάνεται 30 ~ 50. Επί του παρόντος, χειμώνα εκκίνησης, προμήθεια φυτών και πρώτες ύλες σύνθετο λίπασμα δεν είναι επίσης ιδανικό, ουρία, πτωτική τάση, αλλά ως μία από τις ποικιλίες του θειικού άλατος αμμωνίου αζωτούχο λίπασμα ήταν σχετικά σταθερή, αυτός είναι ο λόγος; Έρευνα διαπίστωσε ότι οι ιδιότητες του θειικού άλατος αμμωνίου λίπασμα, αλλά την παραγωγή τους, ικανότητα, τιμές και άλλα υπόκεινται των περιβαλλοντικών επιπτώσεων αυτής της ιδιότητας.

Ικανότητα και την προστασία του περιβάλλοντος

"Της Κίνας παραγωγής χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε αμμωνία και το θειικό οξύ και θειικό αμμώνιο, αλλά «Δώδεκα-πέντε», με την επιτάχυνση της εθνικής προστασίας του περιβάλλοντος, εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης των εκπομπών, αυξανόμενο ποσοστό του θειικού άλατος αμμωνίου υποπροϊόν. Εγχώρια παραγωγή θειικού άλατος αμμωνίου υποπροϊόν σχεδόν όλων ήρθε από άλλες βιομηχανίες, έτσι αυτό μπορεί να αναφέρεται ως βοηθητικές βιομηχανίες. Υποπροϊόν της η κύρια πηγή για καπρολακτάμης, μετατρέποντας σε κωκ εγκαταστάσεων υποπροϊόν, υποπροϊόν της παραγωγής ενέργειας, εργοστάσια χημικών που παράγονται και κυανουρικό οξύ υποπροϊόν των πέντε κατηγοριών, συνολική ετήσια δυναμικότητα παραγωγής των 12,5 εκατομμύρια τόνους. «Shandong-Χονγκ Liu Tao κατά τη χημική ανάλυση ομάδα βιομηχανία, είπε.

"Μέχρι το 2012, παραγωγή θειικού αμμωνίου προέρχεται κυρίως από τη οπτανθρακοποίησης βιομηχανία στη χώρα μας. Καπρολακτάμης μετατρέποντας σε κωκ-βαθμού, επίπεδο και άλλα επίπεδα γύρω από, και 52% και 18% αμμώνιο θειικό παραγωγής. Τα τελευταία χρόνια, με την αυξανόμενη ζήτηση για τα φιλικά, γλύκανση, χημική αποθείωσης της εξουσίας τόσο μεγάλο αριθμό των ΤΕΚ χτισμένο υποπροϊόν αμμώνιο θειικό παραγωγής αυξήθηκε, έτσι βαθμού κοκ, καπρολακτάμης βαθμού κλίμακες και σε άλλα επίπεδα της ικανότητας να 4:4:2. "Λένε οι αναλυτές του κλάδου.

Βιομηχανία υπόχρεων είπε, με όλο και πιο αυστηρή προστασία του περιβάλλοντος, ηλεκτρικής ενέργειας και χημικών εγκαταστάσεων αποθείωσης υποπροϊόν αμμώνιο θειικό παραγωγική ικανότητα θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Φιλικές τιμές άκρη

Το 2015, με την αυξημένη προστασία του περιβάλλοντος, απέτυχε να περάσει ο οπτάνθρακας πράσινο επιχειρήσεις έχει υποστεί μια πιο σοβαρή που αναστείλετε παραγωγής για διόρθωση, μερικές μικρές επιχειρήσεις οπτάνθρακα αναγκάστηκαν να σταματήσουν την παραγωγή και βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα, τη μείωση της ζήτησης κοκ, κοκ επιχειρήσεις αγωνίζονται τα περιορισμένα τρεξίματα παραγωγής. Μετατρέποντας σε κωκ εγκαταστάσεις λειτουργικό ποσοστά της αμμώνιο επίπεδα είναι σχετικά χαμηλό, ιδίως στα τέλη του Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου, Hebei επιχειρήσεις λειτουργούν ποσοστό σε και γύρω από κοκ μόνο το 20% ~ 70% για μια περίοδο περίπου μισό μήνα? σε 10-11 μηνών, μεγάλο μετατρέποντας σε κωκ επιχειρήσεις λειτουργούν ποσοστό λιγότερο από 85%. «Επιχειρήσεις παραγωγής οπτάνθρακα, θειικό αμμώνιο και χαμηλή παραγωγή. Ως κοκ επιχειρήσεις επιβιώσει σκληρή, όταν εξερχόμενες cut-off ή τον περιορισμό της παραγωγής μηνύματα στις εγκαταστάσεις οπτανθρακοποίησης, θα αυξηθούν τιμές θειικό αμμώνιο. "Λένε οι αναλυτές του κλάδου.

Εξαγωγές αυξήθηκαν λόγω περιβαλλοντικών

«Η κατανάλωση δομή είναι το κύριο εξαγώγιμο αμμωνίου, λιπασμάτων και μετάλλων. Σε μείζονα χρησιμοποιείται άμεσα, εξώθηση, κοκκοποίηση και χρησιμοποιούνται σε λίπασμα, παραγωγής λιπασμάτων, λίγο που χρησιμοποιείται στην κλωστοϋφαντουργία, δέρμα, ιατρική και ούτω καθεξής. Ως μια ροή του λιπάσματος, θειικό αμμώνιο είναι επίσης απολαμβάνουν ορισμένες προτιμησιακές πολιτικές της βιομηχανίας λιπασμάτων, όπως δασμολογικές παραχωρήσεις και ούτω καθεξής? και από την άποψη του εισαγωγή και εξαγωγή πολιτικών, θειικό αμμώνιο και είναι φιλικά προϊόντα αφορολόγητων ειδών εξαγωγής, σε μεγάλο βαθμό υποστηρίζεται η ανάπτυξη της βιομηχανίας θειικό αμμώνιο. Θειικό άλας αμμωνίου εξαγωγές εξάγονται κυρίως στην Νοτιοανατολική Ασία και άλλες περιοχές, η εγχώρια παραγωγή έχει αυξηθεί σημαντικά και διεθνής ζήτηση της αγοράς, μείωση, αυξήθηκαν. Εξαγωγών αναμένεται το 2015 ή εγχώρια παραγωγή 50% ~ 60%. Εξαγωγές σε κάποιο βαθμό, διευκολύνει την αντίφαση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης και τιμών φουσκωμένα. "Λένε οι αναλυτές του κλάδου.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2008, το κράτος εφαρμόζει μηδέν-δασμολογική πολιτική για τις εξαγωγές θειικό αμμώνιο, είναι ένα από τα λίγα προϊόντα μηδέν δασμολογικών στα προϊόντα χημικών λιπασμάτων. Θειικό αμμώνιο εξαγωγής διατηρεί σταθερή ανάπτυξη στην Κίνα τα τελευταία χρόνια, ειδικά το 2015 θειικό άλας αμμωνίου εξαγωγές τιμές αυξήθηκαν. Σύμφωνα με τελωνιακά στοιχεία, σε Ιανουαρίου-Οκτωβρίου, αθροιστική εξαγωγών της Κίνας 4.1503 εκατομμύρια τόνοι αμμώνιο θειικό άλας, μέχρι από 3.2983 εκατομμύρια τόνους το 2014 1 Οκτωβρίου 852,000 τόνους, αύξηση 25.83% και αμμωνίου σε Ιανουαρίου-Οκτωβρίου τρέχοντος έτους εξαγωγής τιμών $ 132, 126.33 από την παράγραφο 5.67 στοιχείο δολάρια κατά την ίδια περίοδο πέρυσι, ή 4,49%.

Ανάλυση της βιομηχανίας, θειικό αμμώνιο επωφελείται από φιλικό προς το περιβάλλον προϊόντα, αυξημένη υποστήριξη των εξαγωγών από την εθνική πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος βιομηχανία. Θειικό αμμώνιο μπορεί να είναι εκτός αγοράς, ανεξάρτητα από τα άλλα είδη λίπους.