Θειικό αμμώνιο: Τρεις καλό να φυσήξει θέρμανση βιομηχανία;

Από τα τέλη Ιουλίου, μεταλλάξεις αγορά θειικού αμμωνίου, αντί η αυξητική τάση της το πρώτο ήμισυ του έτους έπεσε σε, ειδικά οι τιμές σε τοπικές περιοχές όπως Shanxi, Hebei, η υψηλότερη μειώνεται έως εκατό. Αυτό οδήγησε επίσης έντονη ανησυχία της βιομηχανίας για τις τάσεις του θειικού αμμωνίου κατά το δεύτερο εξάμηνο. Από το λίπασμα, σπάνιων γαιών και ζήτηση στην αγορά εξαγωγής από τα τρία κύρια θετική θειικό αμμώνιο, μπορεί να ορθοποδήσει βιομηχανία θειικό αμμώνιο;

Γεωργία ειδήσεις να τονώσουν τη ζήτηση

Μεγάλη κατανάλωση λίπασμα είναι θειικό άλας αμμωνίου. Σύμφωνα με τα ελλιπή στατιστικά στοιχεία, πάνω από χιλιάδες επιχειρήσεις παραγωγής σύνθετων λιπασμάτων στην Κίνα, περισσότερο από 32 εκατομμύρια τόνους της ετήσιας παραγωγής. Κυρίως σε Shandong, Jiangsu, Hubei και Henan επαρχίες. Τα τελευταία χρόνια, με την άνοδο του άνθρακα, Shanxi, Xinjiang, εσωτερική Μογγολία, Liaoning και άλλες επαρχίες για να χτίσει και να τεθεί σε λειτουργία ένας αριθμός επιχειρήσεων χημικών λιπασμάτων, η ζήτηση για θειικό άλας αμμωνίου αυξανόμενος γρήγορα, και έγινε η κύρια δύναμη της κατανάλωσης εγχώριων αμμωνίου.

Σύμφωνα με την επιχείρηση Henan της Henan επαρχία εταιρεία αεριοποίηση άνθρακα, τέλος παραγωγής, κατά τη διαδικασία της σύνθετα λιπάσματα, αντοχή σε θλίψη και γύρο-κοκκιώδες προκειμένου να βελτιωθεί η κόκκων των λιπασμάτων μέσα, ξηρό φορτία να μειώσει τη διαδικασία παραγωγής, να προσθέσετε 0.05 τόνους ανά τόνους σύνθετα λιπάσματα: θειικό αμμώνιο, περισσότερο χρησιμοποιείται στην παραγωγή του θείου λίπασμα θειικό αμμώνιο, θειικό αμμώνιο 1,5 εκατομμύρια τόνους φέτος ζήτηση. Πλέον μέρος της άμεσης εφαρμογής του λιπάσματος αζώτου, θειικό αμμώνιο λίπασμα ζήτηση βιομηχανία το 2015 στην Κίνα αναμένεται να ξεπεράσει τους 2 εκατομμύρια τόνους.

Το 2015, ο ετήσιος φόρος κατανάλωσης ενοποιημένη εξαγωγή τιμών n και p. Η εφαρμογή της πολιτικής αυτής, συμβάλλει στη βελτίωση της τις τιμές των λιπασμάτων και των εξαχθεισών ποσοτήτων. Datang Ke qi στο business manager της εταιρείας φωταερίου εσωτερική Μογγολία Liu πιστεύει ότι η προώθηση των εξαγωγών χημικών λιπασμάτων του θειικού άλατος αμμωνίου θα αποτελέσουν τη βάση της καλής.

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, εξαγωγή χημικών λιπασμάτων εκτός εποχής εποχή του χρόνου είναι πολύ μικρή, επομένως, αζώτου και φωσφόρου τιμολόγια εξαγωγών έχουν μειωθεί σημαντικά από το προηγούμενο έτος, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια το διεθνές πλαίσιο της σταθερής ανάπτυξης της ζήτησης λιπασμάτων, λίπασμα εξαγωγών αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται στην Κίνα, επίσης θα τραβήξει αποκατάστασης βιομηχανίας θειικό αμμώνιο.» Datang Ke qi στο business manager της εταιρείας φωταερίου εσωτερική Μογγολία Liu Jie δήλωσε.

Πρώτον, στη μέση του φέτος σαφώς, στο πλαίσιο της οικονομικής επιβράδυνσης, να συνεχίσει την ενίσχυση της γεωργίας ως Ιδρύματος, την προώθηση του εισοδήματος των γεωργών σταθερά, αύξηση της παραγωγής τροφίμων, επεκτείνοντας το εκτάσεων. Σε αυτή τη βάση, ενίσχυση γεωργικών οικολογικής διαχείρισης, προώθηση της βιο-οργανικό λίπασμα, παροχή βασικής προστασίας σε λίπασμα ζήτηση εξακολουθεί να αυξάνεται. Και με τη χώρα "στο δρόμο" στρατηγικής που υλοποιείται μέσω πολυδιάστατων εξόδου όπως κεφαλαίου, τεχνολογίας, προϊόντων, προώθηση της βιομηχανίας χημικών λιπασμάτων της Κίνας στις διεθνείς αγορές, να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά τους στη διεθνή αγορά, περαιτέρω αύξηση εξαγωγών χαλάρωση εγχώρια πλεόνασμα παραγωγικής ικανότητας, έμμεση κίνησης η μαζική ζήτηση του θειικού άλατος αμμωνίου, είναι βοηθώντας έτσι βιομηχανία να πάρει μια άλλη υπερδύναμη στο μέλλον.

Αύξηση των εξαγωγών, power-off το άγκιστρο

Σύμφωνα με τις τελωνειακές στατιστικές, εγχώρια θειικό αμμώνιο εξαγωγή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Θειικό άλας αμμωνίου 2013 εξαγωγές 2.833 εκατομμύρια τόνους, το 49% της συνολικής εγχώριας παραγωγής των 2014 εγχώρια αμμώνιο θειικό εξαγωγών ανήλθε σε 4.155 εκατομμύρια τόνους, αντιπροσώπευε περισσότερο από το 59% της εγχώριας παραγωγής, 10% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Σύμφωνα με στατιστικές, 5 μήνες πριν το θειικό άλας αμμωνίου 2015 εξάγει περισσότερα από 2,27 εκατομμύρια τόνους, αναμενόμενη εξαγωγική όγκο φέτος αναμένεται να υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια τόνους, και πάλι αυξήθηκε σημαντικά.

Παραγωγή θειικού αμμωνίου και εξαγωγή έχει γίνει η κατάσταση παγκόσμιας δύναμης στην Κίνα, ιδίως στην αγορά διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στην περιοχή. Από την Τουρκία και Νοτιοανατολικής Ασίας ανατροφοδότηση πληροφοριών εισαγωγείς και εξαγωγείς έδειξαν ότι αμμώνιο διεθνείς τιμές αγοράς του Qi Sheng φέτος, περισσότερο από διεθνή αγορά τιμή είναι πάντα μεγαλύτερος από την εγχώρια 10% και εξαγωγές παραμένουν σταθερά ανοδική πορεία τάση κατά το δεύτερο εξάμηνο, η οποία είναι της διεθνούς και εγχώριας οικονομικής ύφεσης φέτος, θειικό άλας αμμωνίου εγχώρια αγορά θα μπορούσε να συνεχίσει να πάρει ένας από τους κύριους λόγους.

Fuqing από την επιθεώρηση και την καραντίνα Προεδρείο ενημερώθηκε ότι το πρώτο θειικό αμμώνιο εξαγωγικές επιχειρήσεις στην επαρχία Fujian κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους Chen Yiu Loong έξοδο 129 ημέρες, 75,900 τόνοι, 10.128 εκατομμύρια δολάρια αξία των παρτίδων, και οι δύο υπερέβησαν συνολικές εξαγωγές του περασμένου έτους.

Yingkou, Liaoning, ένας εξαγωγέας δήλωσε τα τελευταία 3 χρόνια, ετήσια αύξηση πάνω από 10% των εξαγωγών του αμμωνίου. Εν τω μεταξύ, μειώθηκε η ζήτηση για τις χώρες να περιορίσει τις εξαγωγές της βιομηχανίας βιομηχανία σπανίων γαιών, η απότομη αύξηση των εξαγωγών και μια πτώση σε ζήτηση για τη βιομηχανία σπανίων γαιών έχει αλλάξει εκ νέου, το μοτίβο των εξαγωγών των λιπασμάτων, η τρόικα υποστηρίζει αγορά. Στην σπάνιας γης βιομηχανία χρειάζεται μείωση αλλά επίσης το high-end τιμές συνεχίσθηκε, η εγχώρια τιμή αγοράς του ελέγχου εξαγωγής. Για παράδειγμα δείτε λιμάνι ορισμένες μεγάλες εγχώριες παραγγελίες αυξημένη Κατασκευαστής τιμές θα εμφανιστούν σύντομα μεγάλωσε στην ηπειρωτική χώρα, 3 ~ το Μάιο αυτού του έτους εκτός από το εποχιακούς παράγοντες της ανάπτυξης της εγχώριας ζήτησης, θύρες αρκετές μεγάλες παραγγελίες για ταχεία αύξηση της αγοράς συνέβαλε στο ρόλο της ανύψωσης πάνω από 44%, και σχεδόν δύο χρόνια υψηλά. Και φέτος θα είναι ο κανόνας, η βιομηχανία σήκωσε όλο και περισσότερο πληγείσες από την εξαγωγή.

Σπανίων γαιών διαπραγμάτευση οδηγώντας τις τιμές

Τον Απρίλιο τρέχοντος έτους, το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε το δασμολόγιο Επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την προσαρμογή των εξαγωγών δασμολογικών ειδοποίηση, ανακοίνωσε ότι από την 1η Μαΐου και να άρει τις σπάνιες γαίες, βολφράμιο, μολυβδαίνιο και άλλα προϊόντα των εξαγωγικών δασμών. Για παγκόσμιων μεγαλύτερος παραγωγός και εξαγωγέας των σπάνιων γαιών, στην περίπτωση της Κίνας, εκ νέου ακύρωσης των τιμολογίων φυσική σημασία. Εν τω μεταξύ, οι καταναλωτές της επιχείρησης σπάνιας γης ως θειικό αμμώνιο, εκ νέου το new deal έφερε επίσης θειικό αμμώνιο συν αμμώνιο υπάρχον αλλαγή του μοτίβου κατανάλωσης θα παίξει αποφασιστικό ρόλο.

Δεδομένα δείχνει ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους, διαχείρισης των ποσοστώσεων εξαγωγής σπάνιας γης της Κίνας, Ηνωμένες Πολιτείες οικονομική ανάκαμψη και πολλούς άλλους παράγοντες, οι εξαγωγές της Κίνας παραγωγός κυρίαρχη εσωτερική Μογγολία σπάνιας γης ξεχυμένες σαν θάλασσα, έχουν εξαχθεί 2663.8 τόνοι των σπάνιων γαιών, αύξηση κατά 36,5%. Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, και Ιαπωνία και άλλες χώρες με το ποσό των σπανίων γαιών ανάπτυξης εξαγωγών στην Ιαπωνία της σπάνιας γης για εξαγωγή αυξήθηκε κατά 130%.

Στην εξαγωγή σπάνιας γης δασμών ακυρώθηκαν, στις 14 Μαΐου, το Υπουργείο της γης και των πόρων το 2015 ελέγχου ευρετήριο του συνολικού σπάνιας γης εξόρυξης δικαίου. Η κυκλική οθόνη το 2015, σπάνιας γης εξόρυξης (οξείδια σπανίων γαιών REO) εξόρυξη δείκτες της συνολικής ποσότητας ελέγχου 105,000 τόνων, αμετάβλητος από 2014, υψηλότερο από εκείνο το 2013, ο συνολικός δείκτης 11.000 τόνους.

Εν προκειμένω, οι αναλυτές είπε ο δείκτης εξόρυξης πέρυσι και τον ίδιο αριθμό, και κατάργηση δασμών και εξαγωγικών ποσοστώσεων στις εξαγωγές σπάνιας γης σε κάποιο βαθμό. Αλλά μακροπρόθεσμα, θα είναι τύπου σχετικά με την κατάσταση έλεγχο το ευρετήριο εξόρυξης σπάνιων γαιών και κλίση στο μεγάλο σπάνιας γης επιχείρηση. Κίνα Σπάνια γη την ικανότητα διαχωρισμού είναι επί του παρόντος η εξόρυξη αδρανών υλικών ή γενεσιουργός παραγωγής σχέδιο 5 ~ 8 φορές. Για την προστασία των πόρων και περιβάλλοντος, τον έλεγχο και σταδιακό άνοιγμα σχέδιο υλοποίησης πολιτικής.

Είναι κατανοητό ότι της σπάνιας γης στην Κίνα έχει δύο Βορρά-Νότου, Μέταλλα σπανίων γαιών εξόρυξης στα βόρεια δεν απαιτείται για θειικό αμμώνιο, και περιοχές στα νότια και βαριά σπάνιας γης, κυρίως συγκεντρωμένη στην Jiangxi, Guangdong, Guangxi, Sichuan, Hunan, Hubei, εξόρυξης σπάνιων γαιών χρησιμοποιώντας θειικό αμμώνιο ως πρώτες ύλες, εξόρυξης παραγωγής 1 μετρικούς τόνους των μεταλλευμάτων σπάνιας γης είναι περίπου 5 τόνοι του θειικού άλατος αμμωνίου , υψηλής περίπου 8 τόνους. Εξόρυξης θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το θειικό άλας αμμωνίου σε 150.000 τόνους ετησίως.

Σύμφωνα με τους γνώστες, το θειικό άλας αμμωνίου έχει τρεις κύριες απαιτήσεις της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των λιπασμάτων, και εξαγωγή των σπάνιων γαιών. Από τον απόλυτο αριθμό των σπάνιων γαιών λογαριασμών για τουλάχιστον, συνολική ζήτηση είναι μικρότερη του 10%, αλλά το αποτέλεσμα στο θειικό άλας αμμωνίου τιμές μεγάλη. τιμές θειικό αμμώνιο 2011, μία από τις κυριότερες αιτίες είναι καθοδηγείται από τη ζήτηση. αγορά σπάνιας γης 2011 είναι πολύ ζεστό, τιμές γύρισε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους, παίρνει φωτιά θείο αγορά, που έφτανε ένα νέο υψηλό θειικό αμμώνιο σύμβασης ΤΙΜΗ 1800 γιουάν/τόνο. Τιμές θειικό αμμώνιο χτυπήσει νέες εγγραφές, αγοράζουν σπάνιες κατασκευαστές. Επομένως, δεν υπάρχει καμία άρνηση ότι θα υποστηρίξει βιομηχανία θειικό αμμώνιο να πάρει ένα μεγάλο συν παράγοντας ανάπτυξης μελλοντική παραγωγή.

Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι η ζήτηση βιομηχανία θειικό αμμώνιο 2015 αναμένεται να υπερβεί τα 1,2 εκατομμύρια τόνοι, αν και δεν συνιστά το μεγαλύτερο σε προηγούμενα έτη, αλλά η αγορά αναμένεται να αυξηθεί το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα. Θειικό άλας αμμωνίου σε υλικά σπάνιας γης, σε κατανομή κόστους των μικρών, high-end τιμές μπορούν να εξακολουθούν να τραβήξει η μέση αγοραία τιμή του θειικού άλατος αμμωνίου, έτσι τιμή προσανατολισμένες στη βιομηχανία μόχλευσης στην βιομηχανία θειικό αμμώνιο αναμένεται να ενισχυθεί, μια μικρή αύξηση στην ζήτηση οδηγείται τιμή μέση, αυτή η βιομηχανία θειικού αμμωνίου από την ύφεση φέτος θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο στην τόνωση.

Τιμές αναμένεται να καταγράψει υψηλή

Τιμές θειικό αμμώνιο αργότερα αυτό το έτος, επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν 400.000 τόνους σε το δεύτερο μισό καπρολακτάμης βαθμού θειικό αμμώνιο υποπροϊόν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία, υπάρχουν κάποια αβέβαια στοιχεία, όπως η χρηματιστηριακή αγορά, η διαφορά στις απόψεις σχετικά με το μέλλον της βιομηχανίας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι παραμένουν αισιόδοξοι για το μέλλον.