Αγορά θειικού αμμωνίου θα συνεχίσει να ενισχύει;

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εγχώρια αμμώνιο θειικό αγοράς που πυροδοτεί ένα γύρο έκρηξη του τιμή,» Yu wei, αναλυτής πληροφοριών, δήλωσε στους δημοσιογράφους, «είναι επίσης βάση αγορές υποχώρησε τον περασμένο μήνα στο πλαίσιο της μια ορθολογική ράλι. Ντιπ εμπόρους υπό του αποθέματος και των πρώτων υλών, κοκ επιχειρήσεις διστάζουν να παραθέσω στη Λατινική Αμερική, Άπω Ανατολή, βόρεια του θειικού άλατος αμμωνίου αγορά έχουν φτάσει στα 80 ~ 100 γιουάν/τόνος, ο ρυθμός της αύξησης δεν έχει σταματήσει. Λόγω λίπασμα εμπορεύματα κατασκευαστών και πρώτες ύλες είναι περιορισμένη, αλλά η χειμωνιάτικη αγορά είναι για να ξεκινήσετε, απλά πρέπει να υπάρχει, οι περισσότεροι θειικό αμμώνιο εργοστάσια είναι ακόμα στην αγορά Outlook εξακολουθεί να εξετάσουμε, τώρα ναυτιλία ενθουσιασμό παρέμειναν υψηλά. ”


Πλευρά της προσφοράς συνεχίζει να μειώνεται


Zhanwei είπε μετατρέποντας σε κωκ-βαθμού θειικό αμμώνιο και από βαθμού καπρολακτάμης, θειικό αμμώνιο, θειικό άλας αμμωνίου αποφέρει μεγαλύτερο ουρανό. Επί του παρόντος μετατρέποντας σε κωκ επίπεδο θειικό αμμώνιο αγορά ενώ διευκρινίζεται σε μειώνεται σταδιακά, λόγω φέτος Κίνα οικονομική κάτω πίεση μεγαλύτερα, χάλυβα προσφοράς και ζήτησης αντιφάσεις αυξημένη, χάλυβα τιμή αγοράς έπεσε, Μύλοι απώλειες, παραγωγή Mills Κίνα τον περασμένο μήνα περισσότερο, κοκ χρειάζεται μείωση όγκου, κοκ τιμή συνέχισε μειώθηκε, τρέχουσα πολλά ανεξάρτητα οπτανθρακοποίησης εργοστάσιο στην τιμή πώλησης στοίχιση κοκ έπεσε Xia, συρρικνώνοντας ασφαλισμένου πρόθεση ενισχυμένη , μετατρέποντας σε κωκ επίπεδο θειικό αμμώνιο έχει συνεχίζει να μειωθεί του Μαΐου. Καπρολακτάμης κάτω από το αργό πετρέλαιο συνεχίζει να μειώνεται, στο εγγύς μέλλον, κατασκευαστές χάνουν υποστήριξη, σε συνδυασμό με φτωχών πωλήσεων και πρώτων υλών, υψηλό απόθεμα, κατασκευαστής των απωλειών καπρολακτάμης να διευρύνει περαιτέρω συσκευές μπορεί να αναγκαστεί να σταματήσουν την παραγωγή, καπρολακτάμης βαθμού θειικό αμμώνιο εφοδιασμού της αγοράς της θα μειωθεί αναλόγως. Σύσφιξη των τιμών των εγχωρίων έθεσε, θειικό αμμώνιο εξακολουθεί να είναι μια συζήτηση για το διάστημα.


Ζήτηση δεν είναι καλό


Στις 7 Νοεμβρίου, με το 16ο παραγωγής σύνθετων λιπασμάτων φωσφορικών αλάτων εγχώρια υψηλή συγκέντρωση διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Xian. Κατασκευαστές λίπασμα πριν από την περίοδο λειτουργίας, οι περισσότεροι περιμένουν για το τέλος της Διάσκεψης ΕΑΠ μπορεί να έχει καλή πολιτική εισήγαγε, αλλά σύμφωνα με σε το Yu καταλάβει πληροφορίες, από πρόσφατα αγορά δείτε, αγορά λιπασμάτων ακόμα περιμένουν-και-βλέπε ως επί το πλείστον, να αντιμετωπίσει την αγορά πρώτων υλών αδύναμη, και γεωργικών (000061, της μονάδας) τιμή χαμηλότερη και οι αγρότες πωλήσεις μειωμένη δύσκολη και φύτευσης ενθουσιασμό, σειρά πρόβλημα, λίπασμα κατασκευαστές καθυστέρηση δεν μπορεί να αναφερθεί χειμώνα τιμή, έμπορος Xia ενιαία προσοχή , έτσι δεν το λίπασμα κατασκευαστών στην αγορά φέτος χειμώνα κάνει είναι bullish, για θειικό αμμώνιο προμηθειών ενθουσιασμό ψύξη σε μεγάλο βαθμό.


Η αγορά σταμάτησαν να μειώνονται και το ριμπάουντ στο εγγύς μέλλον, κατασκευαστές από την παραλαβή της πιο θετική θειικό αμμώνιο, θειικό αμμώνιο σε Hunan, Hubei, Jiangxi περιοχή τιμές αυξήθηκαν ελαφρώς, αλλά να ζητήσει να είναι περιορισμένος, δυσκολεύονται να επηρεάζει την εθνική αγορά.


Επιπλέον, το λιμάνι στο εγγύς μέλλον για να συζητήσουν την κακή νέα συναλλαγή περιορισμένη εξαγωγών της έλξης αγορά θειικού αμμωνίου είναι αδύνατο.


Ισχυρούς κατασκευαστές απρόθυμοι να


Zhanwei είπε προς το παρόν οι περισσότεροι θειικό αμμώνιο εργοστάσιο απογραφή δεν έχει πολλά σημεία, αγαθά και πρώτες ύλες ενεργό κατασκευαστές διστάζουν να ισχυρή νοοτροπία. Επιπλέον, το σύνθετο λίπασμα του χειμώνα εκκίνησης εξακολουθεί να ελπίζει ακριβώς χρειάζεται υποστήριξη, την αγορά, το Outlook εξακολουθεί να αυξάνεται. Αλλά η τρέχουσα σειρά των traders δεν συνεχίζει να αποθέματος δεν είναι πολύ χρήσιμη, ώστε οι κατασκευαστές συνεχίζουν να αυξάνουν τον όγκο συναλλαγών μειώθηκε, και καθώς οι τιμές αυξάνονται, οι έμποροι θα πρέπει να παρακολουθούν κάθε υψηλή αποστολές, συνέχισαν να καλύπτουν βραχείς θέσεις ήταν απίθανο.


Από αυτά τα σημεία δείτε, αγορές θειικό αμμώνιο γεμίζουν ακόμα χώρο, αλλά στην περιοχή δεν υπάρχουν απαιτήσεις όγκου, μόνο αμμώνιο θειικό αγορά τιμές που υποστηρίζονται από την εγχώρια ζήτηση είναι αδύναμη. Μια μελέτη περίπτωσης της Shandong αγοράς, οι τιμές είναι στα 570 ~ 600 γιουάν/τόνο. Yu πληροφορίες ανάλυση αυτό το κύμα στην άνω πλευρά της αγοράς παρέμεινε 20 ~ 30 γιουάν/τόνο, έτσι ώστε το επόμενη αγορά θειικού αμμωνίου συνεχίζει να τρελό, κανείς δεν το πληρώνει, κοιτάξτε σε προμηθευτές κάθε υψηλή αποστολή εν ευθέτω χρόνω.