Τιμή θειικού αμμωνίου

Βασικές πληροφορίες

Μοντέλο NO.:AS-01Ταξινόμηση: αζωτούχου λίπανσης
Τύπος: γρήγορη απελευθέρωσηΕμφάνιση: σκόνη
Τύπος: Ammmonium θειικόCAS No.:7783-20-2
EINECS No.:231-984-1Άλλα ονόματα: Αμμώνιο θειικό
Σήμα κατατεθέν: XingYuanΠροδιαγραφή: ISO 9001 SGS
Προέλευσης: ΚίναΚώδικας HS: 310221000

ΘΕΙΙΚΌ ΑΜΜΏΝΙΟ
Εταιρεία πολλαπλασιάζονται:

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος του 2009, μπορούμε να κάνουμε για λίπασμα πωλήσεων έχει 7 ετών, έχουν μια επαγγελματική ομάδα.
Εργοστάσιο και προιόντων μας έχουν περάσει το ISO9001, CQC, SGS και άλλες διεθνείς πιστοποιήσεις.
Η εταιρεία μας είναι μία από τις μεγαλύτερες χημικές compay στην Κίνα.
Our εργοστάσιο μας έχει μια επαγγελματική ομάδα QC, inclued QE, QA, IQC, IPQC, FOC κλπ.
MOQ μας είναι μικρό, μπορεί να δεχθεί τις μικρές παραγγελίες.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες, να εξασφαλίσει την ασφάλεια των εμπορευμάτων και ταχύτερη μεταφορά.
Περιγραφή του προϊόντος:
Θειικό αμμώνιο είναι μας ένα από τα καλύτερα προϊόντα, συνεργαζόμαστε με παγκόσμιων #39; s μεγαλύτερο και καλύτερο χημικό εργοστάσιο, το εργοστάσιο χρήση διαδικασίας παραγωγής καλύτερο, την καλύτερη επαγγελματική διαχείριση και λειτουργία τυποποιημένη παραγωγή, να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, έχουμε καθιερώσει ορισμένες μεγάλες αποθήκες σε πολλά μέρη της Κίνας, εξασφαλίζει πάντα άφθονη στους επισκέπτες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, don διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ευχαριστώ

Θειικό αμμώνιο ως φυσιολογικές όξινες Aζωτο οργανικό λίπασμα, χρησιμοποιείται γενικά σε σιτάρι, καλαμπόκι, γλυκοπατάτες, ρύζι, βαμβάκι, κάνναβη, οπωροφόρα δέντρα, λαχανικά και άλλες καλλιέργειες. Θειικό αμμώνιο δεν είναι λίπασμα που περιέχει ιόντα χλωρίου, είναι ότι δεν έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στις καλλιέργειες και χώμα

Υπηρεσίες μας:
1. μας εταιρεία είναι ένας από το μεγαλύτερο compay εμπόριο λιπασμάτων στην Κίνα, έχουν μια άφθονη προμήθεια.
2. μπορούμε να σας προσφέρουμε την ανταγωνιστική τιμή.
3. σας παρέχουμε με την καλύτερη ποιότητα.
4. μπορούμε να σας δώσουμε την πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Το στοιχείοFirstgradeFirstgrade
N21% min20.5%min
Moiture0.3%Max1.0%max
H2SO40.05%Max0,2

Θειικό αμμώνιο αγορά είναι ισχυρή, υπάρχουν δύο λόγοι:

Ένα είναι το φθινόπωρο λίπασμα ξεκίνημα παραγωγής στην Κίνα, θειικό άλας αμμωνίου χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτες ύλες για την παραγωγή σύνθετων λιπασμάτων και πτώση φυτεύονται καλλιέργειες περισσότερο και οπωροφόρα δέντρα μπορεί να χρειαστεί να γονιμοποιήσουν, λίπασμα το φθινόπωρο είναι το δεύτερο μισό του ένα λόγο με ένα λίπασμα, σύνθετο λίπασμα μεγαλύτερο, με την έναρξη του φθινοπωρινού λιπάσματος μεγαλύτερο, με την έναρξη του φθινοπώρου παραγωγής λιπασμάτων , η ζήτηση του θειικού άλατος αμμωνίου στην καλλιέργεια.


Δύο είναι οι εξαγωγές κατάσταση είναι καλή, φέτος παγκόσμιων #39; s εξαγωγής θειικό αμμώνιο είναι καλύτερα, ένα μεγάλο αριθμό των εξαγωγών θειικό αμμώνιο, μειώνοντας την πίεση παροχής στην εγχώρια αγορά, η τιμή του θειικού άλατος αμμωνίου επίσης σχηματίζεται μια ορισμένη υποστήριξη.


Αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια, παγκόσμιων #39; s εξόδου της θειικής αμμωνίας αυξάνεται πολύ γρήγορα, ειδικά ο καπρολακτάμης, η κατασκευή του άνθρακα και φυσικό αέριο, όπως έναν αριθμό μεγάλη πλευρά της συσκευής, την αγορά σχηματίζεται ένα μεγαλύτερο αντίκτυπο, σε συνδυασμό με τη γενική τάση αγοράς λιπασμάτων εξακολουθεί να είναι πολύ αδύναμη, η πόλη τιμή θειικό αμμώνιο αυξήθηκε χώρο δεν είναι πολύ μεγάλο.