Χρώμα επίστρωσης θειικό αμμώνιο 21% άζωτο 24 %S

Βασικές πληροφορίες
 • Μοντέλο Αρ.:Χρώμα σε κόκκους

 • Τύπος κυκλοφορίας:Γρήγορη

 • Χημική χαρακτήρα:Χημική οξύ

 • Τύπος:Χημικά λιπάσματα

 • Προδιαγραφή:21 %N

 • Ταξινόμηση:Λίπασμα αζώτου

 • Λοίμωξη στο χώμα:Φυσιολογικές οξύ

 • Εμφάνιση:Κοκκώδη

 • Εμπορικού σήματος:QingZhouHuaShun

 • Προέλευση:ShanDong, Κίνα

 • Περιγραφή προϊόντος

Θειικό αμμώνιο 21% άζωτο καπρολακτάμης βαθμού

Πακέτο 50KG τσάντα,

Εμφάνιση:λευκή κρυσταλλική, λευκό σε κόκκους

Πηγή, φρέσκο υλικό, όχι από βιομηχανίας αποβλήτων, χωρίς επιβλαβείς ουσία περιεχομένου

ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ;
QingZhouHuaShun είναι μια επιστημονική εταιρεία agro, παρέχουμε τεχνολογία και λύσεις για τους πελάτες και τους τελικούς χρήστες. Έχουμε πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας και επαγγελματική ομάδα. Προϊόντων και υπηρεσιών μας είναι τοποθετημένα σε το high-end, να μην επιδιώξουμε την φθηνότερη ή πολυτελές, παρέχουμε μόνο τις πιο πολύτιμου προϊόντων και υπηρεσιών. Αλλά τι παρέχουμε όχι μόνο προϊόντα.

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ;

1. πλήρεις λύσεις για αγρότες, σήμερα μας προϊόν εύρος κάλυψης φυτοφαρμάκων, κτηνιατρικών φαρμάκων, λιπασμάτων andamp πρώτη ύλη? τα προϊόντα τελειώματος, agro μηχανή και τα εργαλεία, έχουμε ακόμα διατηρήσετε μεγαλώνοντας και delveoping, στο εγγύς μέλλον, μπορούμε να παρέχουμε όλο και περισσότερο για τους πελάτες μας.

2. Βάσει customerand #39; s απαιτήσεις, μπορούμε να προσαρμόσουμε το andamp ειδική διατύπωση, ειδικά προϊόντα για την αγορά-στόχο και πελατών μας, και βεβαιωθείτε ότι μόνο πελάτες μας έχουν τα προϊόντα ή τις διατυπώσεις, συγκρίνετε παρόμοια προϊόντα, δική μας θα είναι πιο αποτελεσματική, πολύτιμου και περισσότερο αφρώδες.

3. τεχνολογία andamp? λύσεις υποστήριξης, έχουμε λύσει όχι μόνο προϊόν, την παραγωγή, διαμόρφωση πρόβλημα ποιότητας, επίσης δίνουμε συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσει, να χρησιμοποιήσει ό, τι, σωστή χρήση κλπ.

4. αγορά υποστήριξης, αγροχημικών δεν αρέσει άλλα βιομηχανία, για την ιδιαιτερότητα, η εγγραφή είναι μια ανυπέρβλητα εμπόδια, οδηγούν πολλούς πελάτες σταματούν εκεί. Αλλά τώρα ο πελάτης μας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, στην αρχή της συνεργασίας, μπορούμε να παρέχουμε έγγραφα για να βοηθήσει τους πελάτες μας περάσουν την εγγραφή (να είμαι ειλικρινής δεν μπορούμε να παρέχουμε όλα τα έγγραφα για την εγγραφή, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι εντάξει). Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα από αυτό, μετά από συνεργασία μπορούμε να σας στείλουμε δωρεάν δείγμα μεγάλη ποσότητα τελικό χρήστη και, στη συνέχεια, μπορούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας, να βοηθήσει το χρήστη τέλος να γνωρίζετε μας νέα προϊόντα, διαφημιστικά δώρα, διαφήμιση προϊόντων, για VIP πελάτες, έχουμε περισσότερη υποστήριξη, για παράδειγμα έχουμε έκπτωση σε μετρητά. Η συνεργασία μας θα είναι στενά συνδεδεμένη μαζί

5.Cusomerand #39; s μάρκα αποδεκτή, μπορούμε να παρέχουμε μοναδική συσκευασία σχέδιο ρύθμισης που συναντιούνται διαφορετικές customerand #39; s απαιτήσεις.

6. τμήμα ανεξάρτητα logistics, επιβεβαιώνουν την αποστολή μας η αποτελεσματική, γρήγορη, ασφαλής, για την ώρα.

ΓΙΑΤΊ ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΑΣ;
Δεν παράγουμε τίποτα άμεσα, όλη η παραγωγή είναι να ανατίθενται σε εργοστάσιο
Αλλά δεν είμαστε μόνο απλό αχθοφόρος...
Μπορείτε να σκεφτείτε, ότι τιμή μας θα είναι κανένα πλεονέκτημα; Πολύ υψηλότερο από ό, τι άλλοι???
Η απάντησή μου θα κάνει ό, τι προφανώς

Εμείς donand #39; t επενδύσει εργοστάσιο άμεσα, που θα κάνουν το προϊόν μας πολύ λιγότερο κόστος κατανομή σταθερής επένδυσης, πληρώνουμε μόνο λίγο επεξεργαμένος την αμοιβή, σε σύγκριση με παραδοσιακούς εργοστάσιο, μας κόστος πολύ χαμηλότερο από ό, τι τους.
Δεν παράγουμε, αλλά όλες τις πρώτες ύλες που αγοράζουμε τον εαυτό μας, για πολλά έτη σύμπραξης και άλλες καλύτερες συνθήκες, για παράδειγμα, καλύτερη πληρωμή, πάντα έχουμε καλύτερη ποιότητα και καλύτερη τιμή πρώτων υλών, επειδή δεν είναι σαν αυτά μεγάλη εταιρία έχουμε μεγάλο μετρητών πίεσης.
Εν τω μεταξύ, εμείς να ελέγξει τα πάντα από πρώτες ύλες, την παραγωγή, την επιθεώρηση μέχρι την μεταφορά, βεβαιωθείτε ότι το σωστό προϊόν, σωστή ποιότητα, σωστή ποσότητα που παραδίδεται στους πελάτες μας.
Πλούσια αγορά experience.eg,if δραστηριοποιείστε επιχειρηματικά λίπασμα, εμείς να σας πω πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε, γνωρίζουμε ότι όταν είναι το χαμηλό σημείο, όταν είναι το υψηλό σημείο, να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και εσείς μπορούν να κάνουν περισσότερα κέρδη, επιπλέον τεχνολογία και επάγγελμα είναι το πιο σημαντικό λόγο thatand #39; s γιατί είμαστε υπάρχει, ως πάνω από metioned , μπορούμε να προσαρμόσετε και να παρέχουν επαγγελματικές συμβουλές.
Συνδυάζουμε την παραδοσιακή εμπορική εταιρεία και το εργοστάσιο και το #39; s πλεονέκτημα για να σας εξυπηρετήσει. Θα νιώσετε διαφορετικά.

ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΆ.
Αγορά μας: Ευρώπη (Ρωσία, Ουκρανία), Soth Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νότια Αμερική.
Συνεργάτης: Ψάχνουμε για συνεργάτη από αγοράς-στόχου μας, που μπορεί να δεχθεί την ιδέα και αρχή μας.
Ελπίζουμε συνεργάτη μας, ίδιο με εμάς επικεντρωθεί σε αγροχημικά, παρέχουν καλύτερα προϊόντα και λύσεις για farmets, όλα αυτά βασίζονται σε μακροχρόνια συνεργασία, ελπίζουμε ειλικρινά να μεγαλώνουμε μαζί.

Αν θέλετε συνεργάτη από την Κίνα, θα χρησιμοποιήσουμε δράση για να αποδείξει σε σας, θα μπορούσε να είναι καλύτερο αξιόπιστο συνεργάτη και φίλο στην Κίνα σας.

Καλώς ήρθατε στο επαφή Ms.Summer

Ιστοσελίδα:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-15621420172 0536-3299000