Wengfu: Χημική εξόρυξης «μωρό»

«Όταν πρόκειται για τη χρήση φωσφογύψο, το πιο προφανές είναι να χρησιμοποιούμε φωσφογύψο για την κατασκευή δομικών υλικών, αλλά ήταν απλά το χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης. Φωσφογύψο περιέχει πολλές πολύτιμους πόρους, όπως το θείο, αν λοιπόν χρησιμοποιείται, μπορεί όχι μόνο ανακούφιση της πίεσης τροφοδοσίας των πόρων εν ανεπαρκεία, αλλά επίσης για τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέα αύξηση των κερδών σημείο. «Τι wengfu Haoming ο Πρόεδρος της ομάδας, έδωσε μακριά συνολική προσέγγιση του Ομίλου για την ανάπτυξη και αξιοποίηση του ευνουχισμός.


Ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του φωσφόρου χημική βιομηχανία της Κίνας, wengfu ομάδα έκανε πολλή δουλειά στην ολοκληρωτική χρήση του ευνουχισμός. «Αδιάκοπη εξερεύνησης, βρήκαμε ότι μόνο μέσω χημικών μέσων, μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας ανάπτυξη και αξιοποίηση του ευνουχισμός, στερεών αποβλήτων μπορεί να είναι να μεγιστοποιήσει τη λειτουργία του κάθε ουσία, να υλοποιήσουμε πραγματικά έναν πόρο ανακύκλωση, κάτι φαινομενικά άχρηστη μωρό, ανακαλύπτοντας μια ανεκτίμητη αξία.» Ο Haoming είπε. Σε αυτή την πορεία υπό την καθοδήγηση του wengfu ομάδα άρχισε μια τολμηρή πράξη, και έγιναν σημαντικές ανακαλύψεις.


Κυρίως είναι η χρήση της παραγωγής του θειικού άλατος αμμωνίου από φωσφογύψο και της οικονοµικής εκµετάλλευσής έχει παρουσιάσει 10 φορές επίπεδα ανάπτυξης.


Αυτός ο δημοσιογράφος έχει μάθει, η τεχνολογία του wengfu Ομίλου ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, η κύρια διαδικασία είναι μια αντιδράσεις διπλής αντικατάστασης με ανθρακικό αμμώνιο και γύψου για την παραγωγή θειικού άλατος αμμωνίου και ανθρακικού ασβεστίου. Wengfu έχουν χτιστεί χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία σήμερα ετήσια παραγωγή 250.000 τόνων θειικού άλατος αμμωνίου φυτό, με ετήσια κατανάλωση 520.000 τόνους φωσφογύψο και 85,100 τόνους της μείωσης του διοξειδίου του άνθρακα.


«Αυτό είναι επί του παρόντος ένας πολύ καλός τρόπος να χρησιμοποιήσετε του ευνουχισμός. Αν χρησιμοποιήσουμε τόσο πολύ φωσφογύψο γύψου παραγωγή τούβλων, η παραγωγή είναι 50 εκατομμυρίων γιουάν, και εάν πρόκειται να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να σπάσει, παράγει θειικού άλατος αμμωνίου και οξείδιο του ασβεστίου μπορεί να φτάσει πάνω από 400 εκατομμύρια γιουάν. Δεν την ίδια ιδέα, διαφορετική τεχνολογία η οποία φωσφογύψο αυξηθεί σε αξία κατά σχεδόν 10 φορές. Αυτή είναι η δύναμη της τεχνολογίας. Έχουμε αναπτύξει φωσφογύψο, πρέπει να υπάρξουν οφέλη να διαρκεί. «Είπε ο Haoming. Σύμφωνα με αυτόν, επί του παρόντος σωματίδια του θειικού άλατος αμμωνίου σχετικά με τη διεθνή τιμή ήταν σε θέση να πωλήσει για $ 300/τόνο.


Μια άλλη τεχνική είναι να χρησιμοποιήσετε φωσφογύψο παραγωγή θειικού οξέος και ασβέστη. Είναι κατανοητό ότι αυτή η τεχνολογία είναι η αφυδάτωση του φωσφογύψο αραιό ανάρτηση για το νερό και την άνυδρη γύψου, εισάγετε το μοναδικό αναστολή θάλαμο ξήρανσης όσο αντιδραστήρα με την αποσύνθεση, να πάρει το μικτά αέριο από διοξείδιο του θείου σε θειικό οξύ σύστημα, που λαμβάνονται μέσω καθαρισμού, μετασχηματισμού, προσελκύοντας θειικό οξύ. Επί του παρόντος, σύμφωνα με αυτή την τεχνική πορεία, wengfu χτίσει ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 5000 τόνων φωσφογύψο αποσύνθεσης και συσκευή θέρμανσης πιλοτικά, μέσω της βελτιστοποίησης της βασικές παραμέτρους, παρέχουν τη βάση για την εκβιομηχάνιση.


«Φωσφογύψο περιέχει μεγάλες ποσότητες θείου, αφενός να έχουν μια ισχυρή διαβρωτική λόγω το οξύ, έφερε μεγάλο πρόβλημα στην αποθήκευση ενώ από την άλλη πλευρά, θείο και παραγωγής φωσφορικών λιπασμάτων και ανεπάρκεια των βασικών πόρων, κάθε χρόνο για την παραγωγή του αμμωνίου να εισάγουν εκατομμύρια τόνους του θείου. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, υψηλές τιμές για το θείο, βαρύ φορτίο στις επιχειρήσεις και το κράτος. Επομένως, αν οξύ αποσύνθεσης του ευνουχισμός, είναι πραγματικά ευεργετικό πράγμα. «Είπε ο Haoming. Δημοσιογράφος έμαθε ότι, το 2010, το wengfu που επενδύονται 430 εκατομμύρια γιουάν για ένα νέο σετ εξοπλισμού, εκχύλιση του θειικού άλατος από φωσφογύψο, καταναλώνει 1,5 εκατομμύρια τόνοι φωσφόρου γύψου να παράγει 600.000 τόνους του θειικού οξέος.


Wengfu ομάδα, χρησιμοποιώντας τη χημική αποσύνθεση των φωσφογύψο χρησιμοποιείται η τρίτη Εξερεύνηση του φωσφογύψο παραγωγή θειικού οξέος και καρβίδιο ασβεστίου. Η τεχνολογία είναι με την προσθήκη ενός μειώνοντας πράκτορας, αποσύνθεσης αντίδραση σε έναν φούρνο βυθιζόμενου τόξου, απελευθερώνοντας διοξείδιο του θείου, είναι οξείδιο του ασβεστίου, οξειδίου του ασβεστίου και των υλικών άνθρακα που λαμβάνονται μετά την αντίδραση της καρβίδιο ασβεστίου, καρβίδιο ασβεστίου. Καρβίδιο ασβέστιου είναι ένα σημαντικό χημικών πρώτων υλών, την τρέχουσα ετήσια εγχώρια ζήτηση των περίπου 10 εκατομμύρια τόνους, τιμών 5000 γιουάν/τόνο, έτσι χρήση φωσφογύψο για την παραγωγή θειικού οξέος και καρβίδιο ασβεστίου οικονομικά οφέλη είναι ουσιαστική.


Επιπλέον, η χρήση θειικό άλας καλίου παραγωγής από φωσφογύψο wengfu είναι να εξερευνήσετε ένα νέο τρόπο σκέψης. Σύμφωνα με αυτός Haoming να εισαχθεί πριν από το Ηνωμένο Βασίλειο, και Ιαπωνία και η Ινδία, η πρώην Σοβιετική Ένωση είχε παραγωγή γύψου φωσφόρου θειικό άλας καλίου και χλωριούχου καλίου μέθοδος μετατροπής μελετάται, διερευνά τις αρχές και επεξεργασία παραμέτρων. Χρήση αυτής της μεθόδου, αξιοποίηση των φωσφογύψο μπορεί να είναι έως 65% ~ 70%, να παράγει το θειικό άλας καλίου είναι υψηλής ποιότητας λίπασμα, και το υποπροϊόν αμμώνιο χλωριούχο, ανθρακικό ασβέστιο μπορεί επίσης να γίνει λίπασμα και τσιμέντου πρώτων υλών. Εν τω μεταξύ, η παραγωγή χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, χαμηλή επένδυση, σχεδόν καμία "τρεις απορρίμματα», ανεξάρτητα από την οικονομική και περιβαλλοντική άποψη είναι αντάξια της προώθησης.


Στελέχη του Ομίλου Wengfu δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η τρέχουσα wengfu γύψος φωσφόρου που χρησιμοποιείται είναι 63%, ξεπερνώντας κατά πολύ στα επίπεδα που απαιτούνται από το κράτος. Wengfu ο ίδιος ζήτησε να είναι ελπίδα στην περίοδο δώδεκα «πέντε», η αξιοποίηση των φωσφογύψο μπορεί να επιτευχθεί 100%.


Ωστόσο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι Haoming και παρά πολλή ανθρώπινου δυναμικού και υλικών πόρων για την έρευνα και την Εξερεύνηση, οικονομική επιστρέφει επίσης έχει γίνει, αλλά μόνο στη δική τους δύναμη είναι πολύ αδύναμη. Κατά την άποψή του, η ολοκληρωτική χρήση του φωσφογύψο πρέπει να αποδίδουν μεγάλη σημασία στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, που αποτελείται από κατάλληλο επιστήμης και τεχνολογίας κοινή έρευνα διεξήχθη από τον πίνακα και ορίστε οι προσπάθειες να λύσει αυτό το πρόβλημα.


"Ανάπτυξη κυκλικής οικονομίας, ένα υγιές περιβάλλον και κατασκευή μια πράσινη χημική ουσία, είναι μια επιχείρηση, ένας επιχειρηματίας του ευθύνη. Αυτό είναι το άπειρο καλά πράγματα, και θα επιμείνουμε με αυτό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. «Είπε ο Haoming.