Zhanglong που περιέχουν Persulfate αμμωνίου σε υψηλή ταχύτητα ρυμουλκούμενο λάστιχο διαρροή που προκαλείται από ένα σοβαρό τραυματισμό

3:30, κρέμονται zhanglong ταχύτητα προς την κατεύθυνση της χώρες της, περίπου 2 χιλιόμετρα από τη Nanjing Toyota εισαγωγής, πίσω ελαστικών εξερράγη. Οδήγηση πάνω από 20 μέτρα, πίσω από την πυρκαγιά. Ρυμουλκούμενο πήγε για κάποια απόσταση πριν καταλήξει σε σταματήσει. Σε αυτό το σημείο, τα 12 ελαστικά και μια ρεζέρβα του αυτοκινήτου τυλίχθηκε στις φλόγες. Αμμώνιο persulfate από την υψηλή θερμοκρασία σχάρα γρήγορη αποσύνθεση, σχηματίζουν ένα έντονα όξινο μείγμα, που διαρρέουν έξω. Ατύχημα, 1 ξυπόλυτος να ξεφύγουν να καούν.

28 Φεβρουαρίου, 3:35 π.μ., έδαφος της zhanglong Nanjing υψηλής ταχύτητας ελαστικών ρυμουλκούμενο πυρκαγιές, αυτοκίνητο 25 τόνους αμμωνίου persulfate από υψηλή θερμοκρασία αποσύνθεσης σχάρα, διαρροή, απελευθερώνουν μεγάλες ποσότητες αερίου πικάντικη. Τοπικών πυροσβεστικών υπηρεσιών, τροχαία υψηλής ταχύτητας, τμήμα αυτοκινητοδρόμους αμέσως, καταργήσετε κίνδυνος εργασία για μέχρι 8 ώρες. Ατυχήματα, επικίνδυνα προϊόντα αποσυνθέσεως 1 κάηκαν, εστάλησαν σε 175 νοσοκομείο για θεραπεία.

13 ελαστικά τυλίχθηκε στις φλόγες

Το μεσημέρι χθες, το πρόγραμμα οδήγησης του ρυμουλκουμένου Qiu Zhenhuai είπε συναδέλφους απέγινε Qiu Shuizeng, ακόμη και κακή τύχη, «αν πήρε μακριά τα παπούτσια του θα ήταν ωραίο.» Τα μεσάνυχτα, τρεις άνθρωπος του Ming και Qing Qiu Zhenhuai και συμπατριώτη Qiu Shuizeng ρυμουλκούμενο μεταφέρουν 25 τόνους του θειικού άλατος αμμωνίου από το σπίτι να Xiamen. 3:30, κρέμονται zhanglong ταχύτητα προς την κατεύθυνση της χώρες της, περίπου 2 χιλιόμετρα από τη Nanjing Toyota εισαγωγής, πίσω ελαστικών εξερράγη.

«Χτύπησε έξω, αυτοκίνητο κάηκε πολύ σύντομα.» Qiu Zhenhuai είπε, δεν προσέχουν, αλλά άνοιξε πάνω από 20 μέτρα, πίσω από πυρκαγιές. Σταματήστε αμέσως αιτίες πίσω πόρτα, ρυμουλκούμενα, αγέλη για κάποια απόσταση πριν καταλήξει σε σταματήσει. Σε αυτό το σημείο, το πίσω 12 ελαστικών και ένα εφεδρικό λάστιχο είχε τυλίχθηκε στις φλόγες. Persulfate αμμώνιο από υψηλή θερμοκρασία Grill γρήγορη αποσύνθεση, με μορφή ισχυρό οξύ μείγματα, διαρρεύσει, ροή προς τα εμπρός.

1 οι άνθρωποι δραπετεύσει ξυπόλυτος εγκαύματα

Η νύχτα είναι σκοτεινή, δεν είναι δύο άτομα στο τρέιλερ έχοντας επίγνωση του κινδύνου είναι κοντά. Πρώτη προβολή Qiu Zhenhuai, τότε ονομάζεται Qiu Shuizeng κατεβείτε να ξεφύγουν. Αλλά οι χωρικοί ουρλιάζοντας στα δύο πόδια, στη συνέχεια έπεσε. Αυτό το φθινόπωρο, πόδια, τα χέρια, τους γοφούς είναι έντονα όξινο προϊόν αποσύνθεσης κάψιμο στο δρόμο. Qiu Zhenhuai διάλεξε τους συναδέλφους, έτρεξε περισσότερο από 10 μέτρα πριν σταμάτησε.

Ήρθε για πρώτη φορά σε χώρες της της υψηλής ταχύτητας κυκλοφορίας Αστυνομία Ταξιαρχία Αστυνομία βρήκε Qiu Shuizeng τραυματίστηκε, υποβάλλονται αμέσως σε θεραπεία στο τοπικό νοσοκομείο. Nanjing αλλά άσχημο νοσοκομειακών ιατρών διαπίστωσε ότι η ζημία του Qiu ήταν πολύ σοβαρή. Αστυνομία και οι γιατροί γρήγορα αποστέλλονται Qiu Shuizeng 175 νοσοκομείο για θεραπεία. Δημοσιογράφοι έμαθε που τραυματίστηκαν Qiu Shuizeng γενικό 20% με σοβαρά εγκαύματα, κυρίως στα άκρα και τους γλουτούς, αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν καμία απειλητική, αλλά είναι ακόμα σε μονάδα εντατικής θεραπείας για τη θεραπεία.

Πυροσβέστης 8 ώρες αφαιρέσετε κίνδυνος

Μετά την παραλαβή του συναγερμού, πυροσβεστικό Nanjing Καπετάν Ζου Xuefu ποσοστό 3 συσκευές, 18 στρατεύματα ήρθε για πρώτη φορά. Σύμφωνα με Xuefu Zou εισήγαγε, έφτασαν, ουρά-8 ελαστικών ρυμουλκούμενο εξακολουθεί να καίει, αμμωνίου persulfate από φλόγα ανοιχτή σχάρα, γρήγορα διασπά σε χημικές ενώσεις, που καλύπτουν σχεδόν 50 μέτρα ύψος ταχύτητα road, ήταν γεμάτο με τη διαπεραστική μυρωδιά είναι ένα ισχυρό οξύ.

3:40, χώρες της πόλης Πυροσβεστική ξεκίνησε διαπεριφερειακή διαδικασίες έκτακτης ανάγκης, έκτακτης ανάγκης τον προγραμματισμό ακριβώς κάτω από το μυστικό της φωτιάς-πολεμική Μοίρα 2 συσκευές, 12 στρατιώτες έξω για ενισχύσεις. Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος, Zeng συμμορία οδήγησε την ομάδα που έσπευσε να τη σκηνή του πανταχού παρούσα εντολή εντολή Κατάργηση κινδύνου.

Σε περίπου 5 η ώρα το πρωί, φωτιά σβήνει εντελώς. Πυροσβέστες από το νερό, να σοκ, αραίωση η χημική αποσύνθεση του εδάφους για την πρόληψη της διάβρωσης επιφάνειας. Σε περίπου 10 η ώρα το πρωί, έκτακτης ανάγκης Basic. 11:30, ατύχημα οχήματα ήταν συρόμενα μακριά, δρόμους για την κανονική τροχαία κίνηση. Η αιτία του ατυχήματος είναι υπό έρευνα. (Νοτιοανατολική δικτύου)